Glerupgaard's Weis

Weis 1 år gammel

Glerupgaard's Weis 1måned

Weis er Sanitas hingsteføl fra 2008. Han er efter sportsponyhingsten Triple Tree's Prince Perfect SPH 163.
Weis har lige som sin far nogle laaaange ben og et dejligt udtryk, Han har særdeles gode bevægelser. 

Han har hele vinteren gået ude i løsrift, sammen med sin mor og storebror, Viktor - og de to "drenge" har stor glæde af hinanden.

Weis kom på græs først i maj 2009, sammen med to fætre, Paick og Cliff de har samme alder, så de leger godt sammen, de går i en lang eng så der kan blive fart på, når de løber om kap.
Fætrene er solgt, så Weis blev vallak, og går nu sammen med 2 to år's plage på græs i engen resten af sommeren 2009, de vil også gerne lege med ham.

Her til november 09 kom Weis hjem fra engen og sat i løsdrift, her går han sammen med en 1 års hoppe og 2 to års, de går på rajgræs efter at kvierne har ædt det længste, de får hø lagt i deres hus hver dag, de hygger sig.

Forår 10 Weis er nu 2 år, så han går i engen, sammen med kusine Cathe, de to er gode venner. Viktor er også med, han er 3år.
Okt 10 Weis kommer hjem fra engen, bliver sat på tyndt rajgræs, sammen med sine venner, da vi får en våd periode bliver der sat hegn, så de kan gå i tørvejr, de bliver fodret med hø, senere tager vi hul på wappen, både hø og wap er super kvalitet. Weis er blevet stor.

Se flere billeder af Weis på nedestående link:
http://www.123hjemmeside.dk/glerupgaard/23430515

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 20:22

Hej Grethe, du er meget velkommen

08.06 | 16:53

Hej Julie. når jeg hører godt fra (MINE) ponyer bliver jeg rigtig glad. ja han er en dejlig dreng. har tænkt på at jeg gerne vil besøge ham, når vi kommer nord

08.06 | 14:47

Hej Grethe. Jeg har haft viktor i snart 1 1/5 år, og jeg er så glad for ham. Viktor har gået Lb* i spring og La2 i dressur nu. sikke en dejlig pony

28.05 | 12:22

Hej Stine.
dejligt når der er nogen der fortæller om :mine ponyer: det er så dejligt og følge dem, jeg vil gerne høre mere om jer. tak for din henvendelse. G.